juli 14, 2024

Mijn Cadeautjes Blog

De Beste Cadeau's!

Heb je het merk Hassia al eens geprobeerd?

Hassia is het merk dat ik als tip kreeg van een goede vriendin van mij. Omdat wij dezelfde maat hebben wilde ik de schoen van haar eens passen om zelf te testen of zij gelijk heeft. Direct begreep ik wat zij bedoelde en ik was ervan overtuigd dat ik hier met gemak een hele dag op kon lopen. Wanneer ik de hele dag op een paar schoenen heb gelopen maar diezelfde dag heb ik in de avond nog een afspraak, dan moest ik vaak wisselen van schoen vanwege pijnlijke voeten. Nu ik op een schoen loop die is voorzien van een uitstekende kwaliteit en een goed draagcomfort, kan ik het nu de hele dag uithouden zonder dat ik last krijg van pijnlijke voeten.

hassia

Meer dan tevreden over mijn aankoop

De Hassia koop ik nu niet alleen om het uitstekende draagcomfort, de uitstraling spreekt mij erg aan en ook is de collectie van dit merk zeer uitgebreid. Wanneer je eens op de website kijkt van: vanbommelschoenen.be dan zul je zien wat een ruime keuze je aantreft. Geregeld is hier een actie te vinden waardoor je nog meer kunt profiteren van je aankoop. Enfin, deze aanrader wilde ik graag delen door mijn complimenten achter te laten op dit blog.