juli 14, 2024

Mijn Cadeautjes Blog

De Beste Cadeau's!

Heeft een Relatiegeschenk eigenlijk wel nut?

relatiegeschenken-it3142-03-palace_405-678sVoor enkele dagen geleden heb ik een gezellige dag met vrienden gehad en kwamen we eigenlijk tot de vraag of dat een Relatiegeschenk eigenlijk wel nut heeft. In mijn ogen heeft het wel degelijk nut maar bij een vriend van mij niet. Met hem ben ik uiteindelijk in discussie gegaan aangezien het toch een vorm van bedankje is vanuit het bedrijf naar de klant toe. Het uitzoeken van een geschenk vergt al veel tijd op zich, je kan namelijk niet een standaard geschenk kopen. Het dient wel een uniek geschenk te zijn waarmee de klant ook kan zien dat je er veel tijd in hebt gestoken om te laten blijken dat je hen waardeert.relatiegeschenken-it3060-03-nailkit_376-633s

Ruim assortiment aan geschenken.

Ik merk van mezelf wel dat het uitzoeken van een Relatiegeschenk redelijk veel tijd in beslag neemt. Het is goed opletten wat voor soort klanten je hebt voordat je een goede geschenk kan bestellen. Uiteraard heb je de standaard geschenken maar mijn werkgever wilde dit absoluut niet hebben, hij had mij namelijk nadrukkelijk gezegd dat het een unieke geschenk moet zijn. Bij mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van HiepHiepKado en tot mijn verbazing deze website doorgezocht. Hun assortiment aan geschenken is zo groot dat ik na een uur nog niet alles gezien had!relatiegeschenken-ipadpillow-ipadpillow_55039-57900s